FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Soft Parc Auto


  • CFMS
  • CFMS
  • CFMS
  • CFMS
  • CFMS


CFMS - Program parc auto este un software de management flota auto. Este dezvoltat conform cerintelor specifice pietei din Romania, si se adreseaza inclusiv parcurilor de masini care intra sub incidenta ordinului 14/1982. Aplicatia gestioneaza cheltuielile generate de parcul de masini, grupate pe societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii. Avertizeaza expirarea reviziilor, contractelor, asigurarilor, rovinietelor. Contine modulul de cereri, astfel incat cheltuilile sa se poata efectua doar in baza aprobarilor date de fiecare department avizat in parte. Ofera o imagine clara, de ansamblu si in timp real asupra tuturor proceselor necesare derularii activitatii de transport.>


CFMS - Program parc auto este un software de management flota auto, care vine in intampinarea cerintelor managerilor companiilor in care veniturile/ cheltuielile cu parcul auto trebuie evidentiate si analizate in detaliu.

Ofera: eficienta, productivitate, posibilitati de urmarire si control.

Asigura importul si prelucrarea datelor (flota, alimentari, reparatii, asigurari) din fisiere excel .

Este o aplicatie care ofera o mai buna evidenta asupra activitatii de transport intern si international, atat din punct de vedere managerial, cat si financiar.

Este dezvoltat conform cerintelor specifice pietei transportatorilor din Romania si gestioneaza cheltuielile generate de parcul de masini, grupate pe societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii.

Este singura solutie din Romania integrata de management parc auto si monitorizare GPS.

Avertizeaza expirarea reviziilor, contractelor, asigurarilor, rovinietelor.

Contine modulul de cereri, astfel incat cheltuielile sa se poata efectua doar in baza aprobarilor acceptate de fiecare departament

Prezentare Detaliata Soft Parc Auto
Sectiuni Soft Parc Auto
Care sunt Utilitarele si Rapoartele pentru Soft Parc Auto?


Sigla Centrul De Soft


Centrul De Soft

Bussines District WEST GATE, str. Preciziei nr 24 pavilion H5 etaj 1

Telefon:  004 - 031.1000.138
 004 - 031.1000.139
Mobil: 004 - 0784.24.24.24
Fax: 004 - 031.817.49.42
E-mail:E-mail Centrul De Soft