FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

CDMS Contabilitate este un modul ERP de contabilitate. Modulul este actualizat in raport cu toate noutatile legislative, este usor de utilizat, fiabil si costumizabil permitand utilizatorului sa abordeze un stil de lucru propriu si chiar sa configureze ecranele de operare. Prin intermediul acestui program de contabilitate se pot realiza evidente contabile concrete, evidenta operativa, se poate pastra o situatie exacta a clientilor si furnizorilor cat si a deconturilor salariatilor. Modulul ERP de contabilitate faciliteaza generarea automata a diferentelor de curs cat si posibilitatea de a repartiza sume in alta valuta fata de cea originala. Modulul beneficiaza de un set complex de raporte printre care se pot enumera: Balanta Contabila, Fisa de cont, Registrul de Casa, Jurnalul de Vanzari, Jurnalul de Cumparari cat si configurarea si listarea OP-urilor pentru platile bugetare.


CDMS MijloaceFixe este un modul ERP de mijloace fixe. Modulul de mijloace fixe are scopul de a oferi utilizatorului o descriere exacta a starii mijloacelor fixe, oferind informatii pornind de la valoarea curenta de inventar pana la amortizarea cumulata. Acest modul de mijloace fixe faciliteaza evidentierea amortizarilor fiscale si contabile, evidenta reparatiilor. Permite configurarea de avertizari privind urmatoarele revizii si situatia asigurarilor. Programul de mijloace fixe si cel de contabilitate functioneaza ca parti integrate ale aceluiasi sistem, notele contabile aferente mijloacelor fixe fiind preluate automat in contabilitate. Programul de mijloace fixe beneficiaza de un set complex de rapoarte printre care se pot enumera situatia lunara a amortizarilor, cheltuielile de reparatii si asigurari, locatie si responsabil, situatia impozitelor amanate, lista de inventar pe sectie cat si cheltuielile in baza cererilor aprobate.


CDMS Salarii este un modul ERP de salarii. Modulul de salarii are scopul de a tine evidenta angajatilor societatii privind pontajul si salariile aferente acestora, atat in lei cat si in valuta. Calculul salariilor este efectuat in conformitate cu normativele si reglementarile in vigoare. Modulul de salarii genereaza declaratii pentru CAS, CASS, FNUASS, ITM, Somaj si fise fiscale. Programul de salarii si cel de contabilitate functioneaza ca parti integrate ale aceluiasi sistem, notele contabile aferente salariilor generandu-se automat in contabilitate. Modulul de salarii beneficiaza de o interfata prietenoasa, usor de utilizat si inteles. Formulele de calcul sunt bine documentate, in concordanta cu legislatia in vigoare, maniera de lucru a acestui program fiind pregatita sa faca fata modificarilor legislative ce pot interveni ulterior. Modulul de salarii prezinta o solutie optima privind utilitatea si maniera de operare oferind diverse beneficii operatorului precum rapiditate in lucru, corectitudine si usurinta in utilizare.


CDMS Gestiune este un modul ERP de gestiune. Prin intermediul modulului de gestiune se faciliteaza o evidenta clara si concreta asupra contabilitatii financiare privind facturile de clienti si furnizori, manierele de calcul de pret si managementul listelor de pret, posibilitatea gestionarii de promotii si relationarea cu tertii. Totodata acest program de gestiune permite posibilitatea conectarii la case de marcat, evidentiarea detaliata a activitatii pe agenti cat si generarea si transmiterea automata a notelor contabile in modulul de contabilitate. Prin intermediul acestui program atat utilizatorii cat si personalul de conducere pot fi la curent cu situatia reala a stocurilor, a vanzarilor si achizitiilor, comenzile de furnizori si clienti, profitul in functie de diverse criterii, cash-flow si marja comerciala.CDMS Service este un modul ERP de administrare a service-urilor auto. Prin intermediul acestui modul se administreaza activitatea de service auto pornind de la telefonul clientului catre service pana la emiterea devizului final si a facturii aferente. Etapele efectuate pe parcursul fluxului enumera receptia masinii si stabilirea avariilor, efectuarea de comenzi si rezervarea automata a pieselor aferente, operarea devizului si chiar introducerea manoperei de catre mecanic prin intermediul unei sectiuni dezvoltata pentru ecranele de tip TouchScreen. Modulul de service ofera un set complex de rapoarte si evidente privind, activitatea pe masini intrate in service, activitatea pe mecanici si evidenta pieselor aferente.
CDMS Productie este un modul ERP de productie. Prin intermediul acestui modul se pot administra atat activitati de productie in serie cat si activitatile de productie in restaurante, fast-food sau patiserii. Aplicatia permite configurarea de fise tehnologice si retetare sau configurarea directa a comenzilor de productie in urma carora se vor genera notele de productie, determinand astfel miscarile stocului. Utilizatorilor le este permis ca in orice moment sa vizualizeze necesarul de materii prime si semifabricate aferent fabricarii produselor finite. In cazul restaurantelor si al patiseriilor aplicatia de productie vine in sprijinul utilizatorului, eliminand pierderi de timp inutile in procesul de inregistrare a productiei, permitandu-i acestuia sa genereze automat note de productie pe baza inventarului de la sfarsitul zilei. O caracteristica determinanta a acestui program de productie este reprezentata de optimizarea maxima a costurilor de achizitie si productie permitand echivalarea produselor implicate in proces.


CFMS este o aplicatie de management flota auto. Prin intermediul acestei aplicatii este facilitata gestionarea parcului auto, a cheltuielilor implicate de acesta si ordonarea acestora in functie de diverse criterii precum societati din cadrul grupului, departamente, locatii si centre de cost. Aplicatia de management parc auto este dezvoltata in conformitate cu cerintele pietei din Romania, adresandu-se inclusiv parcurilor de masini ce intra sub incidenta ordinului 14/1982. Optimizeaza activitatea administratorului de parc auto oferind o imagine clara si de ansamblu, in timp real, asupra proceselor necesare derularii activiatii de transport. Prin intermediul aplicatiei de management flota auto se pot seta avertizari privind expirarea asigurarilor, rovinietelor, reviziilor sau a contractelor.

Sistemul CRM este un modul CRM integrat in cadrul ERP-ului. Scopul acestui modul CRM este de a facilita relatiile intre societate si clientii sai eficientizand oportunitatile de business atat in cazul clientilor noi cat si a celor existenti. Atuul utilizarii unei astfel de aplicatii este reprezentat de obtinerea de beneficii suplimentare, identificand noi oportunitati de business sau optimizand relatiile actuale. Aplicatia CRM prezinta o interfata usor de inteles si de utilizat, insotind operatorul de la identificarea potentialilor clienti pana la administrarea unei bune relatii de lunga durata cu clientii existenti. Aplicatia CRM faciliteaza o evidenta clara asupra prospectilor, asupra oportunitatilor, proiectelor si resurselor societatii, oferind informatii in timp real asupra activitatii actuale si viitoare prin intermediul calendarelor si timeline-urilor. Rezultatul final este reprezentat de cresterea afacerii in conditiile scaderii costurilor de operare si oferirii unor servicii de calitate.

Sigla Centrul De Soft


Centrul De Soft

Bussines District WEST GATE, str. Preciziei nr 24 pavilion H5 etaj 1

Telefon:  004 - 031.1000.138
 004 - 031.1000.139
Mobil: 004 - 0784.24.24.24
Fax: 004 - 031.817.49.42
E-mail:E-mail Centrul De Soft